نشست ثقلین مدرسه علمیه الزهرا(س) شهرستان بافق و گرامیداشت آیت الله شاهرودی با حضور مدیر، اساتید و کادر مدرسه برگزار شد.
در این نشست که به منظور ارتقای سطح علمی، فرهنگی و کیفی مسئولان مدرسه برگزار شد عالیه کارگران مسئول مقر نرجس خاتون پیرو منویات رهبر معظم انقلاب گفت: همانگونه که رهبر انقلاب می فرمایند باید پرچمدار تمدن اسلامی باشیم! و اگر می خواهیم زمینه ساز ظهور باشیم باید مردم را کتابخوان کنیم! و فکر مردم را با کتاب رشد دهیم تا بتوانند حرفمان را بپذیرند!
وی افزود: گوش دادن به سخنرانی رهبر از توصیه های مؤکد به طلاب است! با رشد فضای مجازی سرانه مطالعه کتاب خیلی پایین آمده! ولی با راه اندازی مقر کتاب در کشور سرانه مطالعه کتاب خیلی پیشرفت خوبی داشته است! و چه خوب است پیرو کلام امام علی(ع) که می فرمایند: کتاب غذای روح است! بیشتر به فکر سلامتی روحمان باشیم.
در ادامه نشست خانم مریم تفکری مدیر حوزه علمیه خواهران با بیان فرازی از زندگینامه آیت الله شاهرودی وفات ایشان را به جامعه روحانیون تسلیت عرض کرد. وی اظهار کرد: آیت الله سید محمود هاشمی شاهرودی متولد۱۳۲۷در نجف می باشند، پدرشان سید علی حسینی شاهرودی، از استادان حوزه علمیه نجف بود. وی تحصیلات ابتدایی را در مدرسه علویه نجف به پایان رساند و سپس به تحصیلات حوزوی پرداخت.
وی افزود: آیت الله شاهرودی با توجه به موقعیت علمی خانوادگی توانست در مدتی اندک، دروس دوره سطح را به پایان برساند. پس از آن به درس سید محمد باقر صدر و امام خمینی(ره) نیز میرفتند. آیت الله شاهرودی به دلیل فعالیتهای سیاسی و ارتباط با مجلس اعلای عراق در سال ۱۹۷۴ میلادی، به زندان حکومت بعث عراق افتاد.
تفکری گفت: آیت الله شاهرودی پس از پیروزی انقلاب به ایران آمد و رابط امام خمینی(ره) و سید محمد صادق صدر شد و پیامهای مراجع تقلید ساکن شهر نجف را به امام خمینی میرساند. او پس از مرگ حضرت امام و با دستور آیتالله خامنهای، مجلس اعلای عراق را دوباره به راه انداخت و آن را مدیریت و سازماندهی کرد. سید محمود هاشمی شاهرودی سالها از اعضای شورای نگهبان بود تا اینکه با حکم مقام معظم رهبری به ریاست قوه قضائیه جمهوری اسلامی منصوب شد. وی در سال ۱۳۷۸ به عضویت شورای عالی انقلاب فرهنگی درآمد.
وی افزود: مقام معظم رهبری در حکمی پس از پایان دوره ریاست هاشمی شاهرودی در قوه قضائیه جمهوری اسلامی وی را به عضویت در شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب کردند؛
برخی از آثار سید محمود هاشمی شاهرودی: بحوث فی علم الاصول؛ تقریرات درسهای اصول شهید صدر در ۷ جلد؛ الخمس، ۲ جلد؛ مقالات فقهیه؛قاعده فراغ و تجاوز؛ حکومت اسلامی؛ جهان بینی اسلامی؛ تفسیر موضوعی بخشی از نهجالبلاغه؛ تفسیر آیه مودت ذی القربی؛ بحوث فی الفقه؛ محاضرات فی الثورة الحسینیة الصوم، تربیة و هدایة؛ الاجارة، ۲ جلد؛ قراءات فقهیة معاصرة، ۲ جلد؛ بحوث فی الفقه الزراعی و … می باشد.