از دست دادن خواص میوه ها با استفاده نادرست از آنها...

به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه الزهرا(س) جلسه تغذیه با عنوان خواص میوه با سخنرانی فاطمه بابازاده در بین طلاب برگزار شد
در این جلسه بابازاده ضمن اشاره به خواص و فواید میوه ها در برنامه غذایی روزانه گفت : یک سری میوه ها در بین افراد به میزان زیادی مصرف می شود و لیکن مصرف آن به گونه ای است که منجر به از دست دادن خواصشان می شود .
فاطمه بابازاده به میوه هایی از جمله هویچ ، انار ، پرتقال ، گوجه و سیب که از میوه های رایج در سبد غذایی خانواده ها است اشاره کرد و افزود : هر کدام از این میوه ها خواص ویژه ای دارد که با توجه به نحوه استفاده از آن و یا وسایلی که برای پوست کندن آن ها استفاده می شود ممکن است خواصشان را از دست بدهند . وی برای نمونه به گوجه اشاره کرد که برای استفاده از آن نباید از وسایل فلزی استفاده کرد و حتی برای رنده کردن آن بهتر است از رنده پلاستیکی استفاده شود و یا در استفاده از هویچ که در تماس با چاقو ویتامین های خود را از دست می دهد .
در پایان به سؤالات طلاب در رابطه با تغذیه پاسخ داده شد .

موضوعات: خبر  لینک ثابت