به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه الزهرا(س) جلسه تغذیه با عنوان خواص میوه با سخنرانی فاطمه بابازاده در بین طلاب برگزار شد
در این جلسه بابازاده ضمن اشاره به خواص و فواید میوه ها در برنامه غذایی روزانه گفت : یک سری میوه ها در بین افراد به میزان زیادی مصرف می شود و لیکن مصرف آن به گونه ای است که منجر به از دست دادن خواصشان می شود .
فاطمه بابازاده به میوه هایی از جمله هویچ ، انار ، پرتقال ، گوجه و سیب که از میوه های رایج در سبد غذایی خانواده ها است اشاره کرد و افزود : هر کدام از این میوه ها خواص ویژه ای دارد که با توجه به نحوه استفاده از آن و یا وسایلی که برای پوست کندن آن ها استفاده می شود ممکن است خواصشان را از دست بدهند . وی برای نمونه به گوجه اشاره کرد که برای استفاده از آن نباید از وسایل فلزی استفاده کرد و حتی برای رنده کردن آن بهتر است از رنده پلاستیکی استفاده شود و یا در استفاده از هویچ که در تماس با چاقو ویتامین های خود را از دست می دهد .
در پایان به سؤالات طلاب در رابطه با تغذیه پاسخ داده شد .